30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars – City of Angels (videoclip)

City of Angels

City of Angels

30 Seconds to Mars au pregatit un videoclip de senzatie pentru piesa “City of Angels”, in care apar o multime de oameni celebri.

Kanye West, Selena Gomez, James Franco si Lindsay Lohan se numara printre vedetele care isi fac aparitia in materialul video de 11 minute si jumatate.

Clipul piesei “City of Angels”, ii infatiseaza pe baietii de la 30 Seconds to Mars pe scena in timp ce interpreteaza piesa si o multime de artisti cunoscuti care vorbesc despre orasul Los Angeles.

Mai mult decat atat in clip apar si actori celebri ce intra in pielea unor mari personalitati care au trecut in nefiinta si care sunt reprezentative pentru Los Angeles si pentru cultura Hollywood-ului precum: Michael Jackson, Marilyn Monroe sau Christopher Reever din Superman.

Solistul trupei, Jared Leto a povestit ca “City of Angels” este cel mai personal cantec pe care l-a scris vreodata. Rapperul Kanye West devine uman spunand ca “This city took my mother, but this city also gave me my child…the city of angels is my paradox, my nightmares and my dreams.”

“City of Angels” este cel de-al doilea single extras de pe albumul “Love Lust Faith + Dreams”.