Rihanna

7 lucruri pe care nu le stii despre Rihanna

Rihanna

Rihanna

Daca ai impresia ca stii totul despre Rihanna, iti oferim o lista cu lucruri despre ea, de care in mod sigur, habar nu aveai.

Rihanna este o artista nonconformist, care ne-a demonstrate pana acum in repetate randuri ca stie cum sa se faca remarcata, iesind mereu din anonimat. In ceea ce priveste talentul ei incontestabil, am putea spune ca Rihanna este unica mostenitoare a Madonei, reusind sa-si transforme cariera muzicala, intr-una dintre cele mai impresionante din toate timpurile. In sapte ani de zile, Rihanna a lansat sapte albume de studio. Mai mult decat atat, ea are sute de milioane de albume vandute, sute de concerte sold-out si o multime de hituri ajunse no.1, fiind probabil unul dintre putinii artisti care a reusit aceasta performanta in ultimii 10 ani.

Care sunt lucrurile pe care nu le stii despre Rihanna?

1. Inainte sa urce pe scena, Rihanna ia un shot de lichior pentru a-si calma nervii si emotiile

Inainte sa urce in fata a mii de fani, artista se imbarbateaza consumand o doza mica dar puternica de alcool: uneori vodka, altadata tequila diluata cu suc sau apa.

Rihanna

Rihanna

2. Rihanna nu a terminat liceul

Rihanna s-a lasat de liceu dupa ce la varsta de 15 ani s-a mutat pe continent, tocmai pentru a-si urma visul de a deveni cantareata. Chiar daca intre timp visul ei a devenit realitate, artista nu a fost interesata sa termine liceul.

3. Rihanna nu stia ca Jay-Z va fi pe Umbrella

La momentul inregistrarii, Rihanna habar nu avea ca piesa ei preferata, “Umbrella” va fi o colaborare cu Jay-Z si mai ales ca acet single va fi unul dintre cele mai mari hituri din ultimii 10 ani.

Rihanna si Jay-Z

Rihanna si Jay-Z

4. Rihanna are o origine mixta

Din partea mamei, Monica Braithwaite, Rihanna are origini africane si guyaneze, in timp ce tatal ei, Ronal Fenty, este pe jumatate din Barbados iar pe jumatate din Irlanda.

Rihanna si parintii ei

Rihanna si parintii ei

5. Rihanna a avut interzis la machiaj

In timpul adolescentei, mama Rihannei i-a interzis sa foloseasca machiaj de orice fel. In mod ironic, mai tarziu, Rihanna a avut un contract de imagine cu Cover Girl, o colectie de machiaj cu MAC Viva Glam iar in anul care urmeaza, artista va fi ambasadorul lor din nou.

Rihanna

Rihanna

6. Rihanna e pretentioasa cu mancarea

Cand vine vorba de mancare, Rihanna e foarte pretentioasa. Ea nu mananca nicioadata mancare mexicana, chinezesca, japoneza si nici indiena. Pe langa asta, Rihanna detesta legumele insa le mananca pentru o dieta echilibrata.

Rihanna

Rihanna

7. Rihanna isi schimba culoarea ochilor des

Fiind o artista cameleon, Rihanna adora schimbarile, motiv pentru care ii place sa-si schimbe culoarea ochilor in functie de pictorialul foto, de idea clipului pe care-l filmeaza sau a editorialului de moda.  Astfel, Rihanna se poate lauda cu faptul ca a purtat tot soiul de lentile, de la albastre, verzi, negre, pana la albe.

Rihanna

Rihanna

Credeai ca stii totul despre Rihanna? Mai gandeste-te o data.