Hollywood walk of fame

Adam Levine si Bruno Mars pe Hollywood Walk of Fame

Hollywood Walk of Fame

Hollywood Walk of Fame

Faimosul bulevard Hollywood Walk of Fame din Los Angeles va fi inscris anul viitor cu noi stele ale showbizului international.

Adam Levine, Bruno Mars si Cyndi Lauper sunt doar trei dintre cantaretii care vor primi cu o astfel de stea pe Hollywood Walk of Fame, alaturi de cateva nume importante ale cinematografiei precum Quetin Tarantino sau Bradley Cooper. Desi nu se stie inca data la care va avea loc evenimentul de ceremoniere, artistii scot din buzunarul lor in jur de 30 de mii de dolari pentru instalarea unei astfel de stele.

Celebrele stele de pe bulevard se acorda artistilor din entertainmentul international: film, televiziune, radio, muzica si teatru.

Desigur nu orice artist poate avea o stea, ci doar cei de top, asa ca Adam Levine, Bruno Mars, dar si legendara Cyndi Lauper merita sa fie detinatorii unei stele in baza muncii artistice depuse si apreciate de mlioane de oameni.

Alti artisti care s-au mai bucurat de aceasta onoare de-a lungul vremii sunt Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bryan Adams, John Lennon, Paul McCartney, Colin Firth, Adam Sandler, John Cusack, Mark Wahlberg, Emma Thompson, Shakira, Elton John, James Cameron, Celine Dion, Michael Jackson, Amy Winehouse, Backstreet Boys, Queen, Christina Aguilera, chiar si personaje fictive precum Mickey Mouse, Lassie, Rin Tin Tin, broscoiul Kermit si Pasaroiul galben din The Muppets, iar de curand Pharrell, Pitbull si Jennifer Lopez.