Oscar

Adam Levine si Rita Ora, nominalizati la Oscar

Adam Levine

Adam Levine

Inca o saptamana ne desparte de Gala Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute sub numele de Premiile Oscar, unul dintre cele mai asteptate evenimente din sfera cinematografiei.

Desigur, producatori, regizori, actori, directori de imagine si productiile cinematografice, nu sunt singurele aspecte premiate. Cantaretii au si ei partea lor de contributie in ceea ce priveste industria cinematografica. O multime de artisti lanseaza piese special create pentru coloanele sonore ale filmelor.

Rita Ora

Rita Ora

Asa se face ca solistul Maroon 5, Adam Levine, este in acest an unul dintre cei mai apreciati cantareti, tocmai de aceea a primit o nominalizare la Premiul Oscar pentru piesa “Lost Stars”, la categoria Best Original Song, piesa inclisa pe coloana sonora a peliculei “Begin Again”. Nici artista britanica Rita Ora nu se lasa mai prejos, ea primind o nominalizare pentru single-ul “Grateful”, parte a coloanei sonore a fimului “Beyond the Lights”.

John Legend si Common se numara si ei printre artistii nominalizati la Oscar, cei doi fiind deja castigatori si la Globurile de Aur, la categoria Best Song, pentru piesa “Glory”. De asemenea Tegan and Sara si Glen Campbell au o sansa sa castige Oscarul.

Ramane de vazut peste o saptamana la Gala de decernare a premiilor.