Adda

Adda – De dorul tau (videoclip nou)

Adda

Adda

Adda ne surprinde cu o piesa noua, ce are o poveste interesanta in spate, denumita “De dorul tau”, o melodie care cu siguranta nu va va lasa indiferenti.

Adda si-a scris singura versurile piesei “De dorul tau”, inspirandu-se din viata ei personala, partea de productie fiind semnata de Serban Cazan, Lucian Nagy si Marius Pop, la casa de discuri Hahaha Production. Pentru a da un sound mai special piese, Adda a colaborat pentru partea instrumentala cu a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, si anume Alina Horez la vioara I, Nicoleta Petre la vioara II, Maria Coltatu la viola si Corina Ciuplea la violoncel.

“#DeDorulTau are o poveste amuzanta. Catalin, sotul meu, trebuia sa plece de acasa si eu i-am zis exact asa: o sa mor de dorul tau. Mi-am dat seama imediat ca acesta poate fi mesajul unei piesei, asa ca m-am asezat la pian, iar restul a venit natural. In acel moment, m-am gandit cum ar fi daca am ajunge intr-o situatie critica in relatia noastra si asa a luat nastere melodia.”, explica Adda.

Cat despre videoclip, acesta a fost filmat in mai multe locuri din Bucuresti, dar si din afara acestuia, regia fiind semnata de Alexandru Paduretu, iar scenariul de Anton Sandu si de Adda.

Iti place “De dorul tau”?

snapchat spy, cell spy, spy program android