Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan incep ‘O noua viata’

Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan

Cantareata Adela Popescu si iubitul sau Radu Valcan formeaza un cuplu atat in realitate, cat si in noul serial muzical denumit “O noua viata”, a carei premiera va avea loc in curand.

Se pare ca personajele pe care le interpreteaza vor avea un aport important in evolutia catre maturitate a tinerilor din LaLa Band, pe care ii vor ajuta sa inceapa “O noua viata”.

Personajul Adelei Popescu se numeste Raluca, iar aceasta se dedica trup si suflet noii sale familii si tinerilor din LaLa Band. Daca ea a fost cea care le-a indrumat pasii in muzica incurajandu-i neincetat, scopul ei actual este acela de a consolida trupa si indrumand-o catre succes.

“Viata de familie ii prieste, continua desigur sa lupte pentru LaLa Band incercand sa duca trupa intr-o noua etapa. Va aparea un personaj surpriza, care va pune foarte multe probleme. Cei din trupa vor da proba solidaritatii in fata unor tentatii greu de rezistat, iar Raluca este ca de obicei la mijloc in aceasta poveste tensionata. Tudor o sustine si de altfel sustine proiectul LaLa Band intrucat, mai nou, el este directorul scolii”, a marturisit Adela.

Tudor, personajul interpretat de Radu Valcan si profesorul de sport al scolii, are si el un aport mare in evolutia trupei.