Adele si Beyonce

Adele a rupt in doua trofeul Grammy, pentru Beyonce

Adele

Adele

Adele a facut un gest de milioane, duminica seara, la gala premiilor Grammy, in semn de respect pentru Beyonce.

Adele a castigat in acest an, premiul pentru cel mai bun album al anului 2016, cu cel de-al treilea material al sau “25”, acest lucru dupa ce predictiile spuneau ca Beyonce va castiga titlul, cu mult apreciatul sau album “Lemonade”.

Dupa ce a acceptat trofeul, intr-un imens val de aplauze, Adele a tinut un discurs memorabil, unde printre altele, a tinut sa laude munca pe care Beyonce a depus-o pentru albumul “Lemonade” si la finalul caruia a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Cu emotie in glas, artista britanica a rupt in doua trofeul Grammy castigat de ea, fara sa stea pe ganduri prea mult si l-a impartit cu “rivala” sa Beyonce, spunandu-i acesteia ca ea il merita mai mult, intrucat a atins un subiect de discutie atat de sensibil in albumul “Lemonade” (rasism).

Adele si Beyonce

Adele si Beyonce

Adele a reusit sa o faca pe Beyonce sa planga cu gestul sau si cu discursul, in cadrul caruia a numit-o talentata, iar albumul mulatrei, “Lemonade” l-a numit monumental.

Adele este prima artista care reuseste progresul de a castiga de doua ori, trei categorii deodata, adica trei premii Grammy. Prima data, britanica a castigat cu cel de-al doilea album al sau “21”.