Adi Despot

Adi Despot, noul antrenor de la “Vocea Romaniei”

Marius Moga

Marius Moga

Sezonul al saptelea din “Vocea Romaniei” este pe cale sa inceapa, peste doar doua luni, iar vestea ca Marius Moga v-a parasi juriul, i-a mirat pe multi.

Motivul pentru care producatorul pleaca este acela ca vrea sa se concentreze mai mult asupra dezvoltarii de noi proiecte, la casa sa de discuri DeMoga Music. Acestea implica si deschiderea de studiouri locale de productie, in orase precum Alba Iulia, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Galati si Targu Mures. In plus cantaretul vrea sa lanseze o platforma de promovare a tinerelor talente, sub denumirea de DeMoga Young Music, si va face parte si din juriul “Vocea Romaniei Junior”.

Locul lui Moga de la “Vocea Romaniei” va fi luat de Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, care are la activ 3 sezoane in care a jurizat la Megastar si o experienta de muzician, extrem de bogata.

”Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla in cadrul celei mai tari emisiuni de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala. Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara platourilor. In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem! ”, declara Adrian Despot.

Nu pierde, incepand cu luna septembrie noul sezon al concursului “Vocea Romaniei”, in cadrul caruia Smiley, Loredana, Tudor Chirila si Adrian Despot, vor cauta talente muzicale noi.

http://histolad.com/ro/?p=1587