Adina

Adina de la Heaven debuteaza in cariera solo

Adina

Adina

Adina Postelnicu, membra trupei HEAVEN, isi promoveaza prima piesa din cariera solo, denumita “Lipsa ta”, o colaborare cu Mirame.

Odata cu acest inceput, artista cu numele de scena ADINA, vine si cu o schimbare de imagine, mult mai provocatoare. Se pare ca versurile piesei sunt inspirate chiar din viata sentimentala a artistei.

„Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am facut pasul acesta, doar dupa ce am primit binecuvantarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet si vom merge, in paralel, mai departe, atata timp cat si ele isi vor dori lucrul acesta. Vom ramane mereu la fel de unite. Am ales sa colaborez in continuare cu aceleasi persoane, in ceea ce priveste productia muzicala – Kazibo Music, Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Dan Andrei Deaconu si Daniel Costache. Alaturi de Cat Music am facut primii mei pasi in muzica, in trupa Heaven si colaborez, in continuare, tot cu cei de la Cat Music”, a explicat ADINA.

“Prin versurile piesei «Lipsa ta» am transmis, in premiera, trairi din viata mea personala, despre o poveste de dragoste frumoasa si suferin?a, care a urmat despartirii. Cu totii am trecut prin iubiri patimase care, adesea, din motive independente de noi, au ajuns la final prea repede ?i sunt convinsa ca fiecare se va regasi in noua mea melodie.”, a mai spus artista referitor la noua piesa. Piesa a fost lansata cu un material video cu versuri, realizat de catre Royal Dot, iar de grafica s-a ocupat Vlad Petrescu.