Akcent

Akcent a lansat primul single in noua formula

Akcent

Akcent

Dupa ce in urma cu cateva zile Akcent a anuntat ca se reinventeaza, astazi trupa lanseaza prima piesa in noua formula. Melodia se numeste “Nu ma tem de ea” si este o piesa cu totul diferita de celalalte, datorita faptului ca au fost inregistrate instrumente live: chitari, saxofon, bass si nu numai.

Noua piesa a fost inregistrata in studioul Premium Artist. “Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: “Nu ma tem de ea”.”, a marturisit liderul trupei, Adrian Sina.

Cu toate ca Mihai si Sorin au parasit trupa, Adrian a gasit curajul si forta de a o reintregi, dar intr-o alta formula. Iata ce a raspuns acesta la intrebarea, “Ce se va intampla de acum inainte cu Akcent?”: “Akcent merge mai departe pentru ca toata lumea isi doreste asta – fanii, prietenii, casa de discuri, presa si mai ales eu. Nu este un proiect facut din dragoste pentru bani, este facut din dragoste pentru muzica, pentru scena, pentru public. Akcent renaste intr-o noua formula, ca o pasare Phoenix. Am hotarat impreuna cu casa de discuri Roton sa ducem acest proiect la urmatorul nivel in ceea ce priveste showul si experienta pe care fanii o vor trai la concerte de-acum inainte si abia astept sa vedeti despre ce este vorba.”