Adrian Sina

Akcent prezinta “Around the world EP” si 6 piese noi

Akcent

Akcent

Adrian Sina ajutat de casa de discuri Roton au lucrat de zor la EP-ul “Around the world”, astfel ca materialul a fost deja postat pe YouTube pentru toti fanii nerabdatori.

Artistul ne surprinde si ne ofera nu mai putin de sase piese fresh, care dispun deja si de materiale video, a caror protagoniste sunt sase femei diferite, fiecare potrivindu-se perfect melodiei. Cele sase melodii, “Kamelya”, “Apagando”, “Faina”, “Babylon”, “Andale” si “Around the world”, vin insotite de un mesaj din partea lui Adrian Sina, liderul trupei Akcent:

“Am vrut sa aduc fanilor o experienta muzicala completa, un show vizual si senzual ce imbina miscarile in slow motion, puternic colorate cu muzica dance pentru care e cunoscut numele Akcent in toata lumea. Multumesc echipei mele si casei de discuri Roton care a avut incredere in cel mai indraznet proiect pe care l-am facut vreodata: sase clipuri noi pentru online, sase piese noi, fiecare cu o aroma diferita, fresh, cu un sound nou care pastreaza totusi semnatura mea. Am lucrat 6 luni pentru ‘Around the world’ si ma bucur ca pot sa aduc toate aceste noutati deodata. ENJOY THE MUSIC!”