Alb Negru

Alb Negru au lansat o noua piesa “Colegi de camera”

Alb Negru

Alb Negru

Noua piesa Alb Negru se numeste “Colegi de camera” si va fi promovata in cadrul viitorului lor turneu, ce va avea loc prin mai multe orase din  tara.

Avand un stil energetic, care te bine dispune inevitabil, piesa a fost produsa la Midiots Production, casa de discuri a lui Shift. Piesa infatiseaza barbatul ideal pe care orice femeie si-l doreste. Kamara si Shift au mai colaborat impreuna la piesa “Pe cuvant”, iar Kamara a semnat regia clipurilor ”Pe cuvant” si ”Viata-i de vina” a lui Shift, acesta din urma gandindu-se sa-i intoarca favoarea, astfel ca: “Piesa aceasta este facuta special pentru Kamara si Andrei. In timp ce eram cu baietii in studio si lucram la “Colegi de camera”, mi-au venit ei in minte. Am pus mana pe telefon si i-am chemat la studio imediat.”

Andrei si Kamara au marturisit despre nouia lor piesa: “Colegi de camera” este altceva, diferit de tot ce am facut pana acum. Piesa este una vesela, care iti trezeste fantezii, iti lasa libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii! Noi avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa aduca numai bucurii: si noua si publicului!”

Alb Negru

Alb Negru si Shfit