Adele

Albumul ’21’, semnat Adele, doboara record dupa record

Adele

Adele

Cu toate ca anul acesta se implinesc trei ani de cand cantareata britanica Adele si-a lansat cel de-al doilea album, “21”, acesta ramane si astazi unul dintre cele mai de succes materiale discografice ale momentului.

Astfel ca desi nu a mai aparut recent in lumina reflectoarelor, Adele s-a mentinut in atentia publicului cu albumul “21”, a carui succes inca dainuie, doborand record dupa record.

In primul an, albumul “21” a ajuns cel de-al 21-lea disc din istorie, datorita vanzarii in peste 100 de milioane de copii. Eforturile lui Adele au fost rasplatite, iar albumul i-a adus discul de diamant la numai 92 de saptamani de la lansare acestuia.

Chiar daca anul 2013 i-a adus lui Adele o pauza din peisajul muzical, datorita faptului ca a devenit mamica, albumul a continuat sa ii aduca succes artistei, fiind desemnat cel mai bine vandut material din anul care s-a incheiat. Adele a reusit ceva fabulous, dand lovitura cu al doilea album din cariera sa, deoarece niciun alt album nu a mai reusit performanta de a ocupa timp de doi ani consecutivi,  primul loc in topul comercializarilor.

Iata ca la inceputul acestui an, albumul “21” al cantaretei continua sa bata recordul prin faptul ca a devenit primul disc in format digital care s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare.

Se pare ca la ora actuala, talentata britanica cu silueta departe de una tipica showbizului, dar cu o voce de exceptie, lucreaza la un nou material discografic alaturi de producatorul Paul Epworth, o data oficiala a lansarii noului material nefiind inca specificata.