Alessia

Alessia colaboreaza cu Pavel Stratan pentru “Vorbe letale”

Alessia si Pavel Stratan

Alessia si Pavel Stratan

Alessia si Pavel Stratan isi unesc talentele intr-o colaborare inedita, numita “Vorbe letale”, produsa in studiourile caselor de discuri Red Clover Media si Cat Music.

“Intre mine si Pavel s-a creat imediat o conexiune si am lucrat foarte bine impreuna. Pavel Stratan este un artist complet, un compozitor si interpret desavarsit, cu un talent unic. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu una dintre cele mai bune voce masculine, in opinia mea. Si mai mult, m-am bucurat s? aflu ca sunt artista preferata a Cleopatrei Stratan. Am fost impresionata cand Cleopatra a scris intr-un proiect pentru scoala ca ceea ce fac eu o inspira. Sper ca si pe voi sa va inspire piesa “Vorbe letale” si sa gasiti cuvintele potrivite pentru a face lucrurile sa functioneze intr-o relatie”, a explicat Alessia.

“De cand am auzit primele acorduri, mi-a placut piesa si am inceput sa lucrez la ea. Vestea buna a venit cand am fost anuntat ca voi colabora cu Alessia. Imi plac foarte mult cele doua piese ale ei. La fel ca si mie, ii plac jocurile de cuvinte si are o voce superba, ce nu poate fi confundata. La capitolul “frumoasa si sexy”, ce sa mai spun, de fapt daca nu eram insurat, as fi spus mai multe. A da, mai are si doua dansatoare, la fel de dragute, abia astept filmarea clipului. Iar baietii care au facut instrumentalul sunt foarte talentati, poate ma grabesc sa spun, dar astazi deja am inceput sa lucrez la o alta piesa, semnata tot de ei. De aici incolo veti auzi lucruri bune si tot mai des despre acesti baieti tineri si talentati”, a adaugat si Pavel Stratan.

Noua piesa poarta semnatura lui Bros Project si face parte de pe albumul Alessiei, fiind prima colaborare a artistei si al treilea single lansat dupa “Ploua” si “Hacker de sentimente”.

Pavel Stratan a mai colaborat si cu alti artisti printre care Anna Lesko si cu Jorge.