Alex Velea

Alex Velea are o sosie

Sosia lui Alex Velea

Sosia lui Alex Velea

Alex Velea, unul dintre cei mai in voga artisti autohtoni la ora actuala, are milioane de fani, care mai de care mai infocat.

Unul dintre fani insa, a reusit sa-l surprinda placut pe artist, transformandu-se din obsesia sa pentru idolul lui in sosia lui Velea. Astfel de cazuri, in care fanii ajung sa semene la infatisare cu idolii lor sunt destul de dese, insa admiratorul lui Velea s-a intrecut pe el insusi. Si pentru ca isprava acestui fan a ajuns la urechile lui Velea, acesta a ramas fara cuvinte cand l-a vazutmut de uimire cand a vazut ca baiatul si-a tatuat pana si chipul pe brat.

Surprins nevoie mare, Alex Velea nu s-a putut abtine sa nu arate si altora, prin intermediul retelei de socializare Facebook, fotografia celui mai mare fan al sau. Tanarul ii seamana atat de bine artistului, incat ai putea zice sa sunt frati. El nu numai ca ii copiaza stilul vestimentar si atituinea lui Velea, dar si tunsoarea si barba.

Velea a fost atat de emotionat de gestul fanului sau, incat a tinut neaparat sa precizeze cat este de flatat: “Am gasit poza asta. Nu pot spune decat WOW – nu am cuvinte! Daca nu intelegeti la ce ma refer, tatuajul de pe umar reprezinta chipul meu!”.

Dupa ce au vazut poza respectiva, prietenii virtuali ai artistului au inceput sa-si dea cu parerea: “Am inteles idea de a fi fanul numaru unu, dar e cam exagerat”, “Nu stiu daca cineva e in masura sa judece… fiecare e liber sa faca ce vrea atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni”, “Urmeaza sa fac si eu asta”.