Alex Velea si Antonia

Alex Velea, exasperat de crizele de gelozie ale Antoniei?

Alex Velea si Antonia

Alex Velea si Antonia

Dupa ce vreme indelungata au fost in atentia publicului curios despre natura relatiei pe care o au, Alex Velea si Antonia nu se mai ascund. Mai mult decat atat, se pare ca nu este totul tocmai roz intre ei.

Cei doi se comporta deja ca un cuplu casatorit, si pentru ca iubirea este deosebit de mare, ei s-au mutat de curand impreuna intr-un apartament luxos situat langa Herastrau, pe soseaua Nordului. Daca pana acum erau extrem de discret, chiar secretosi cu privire la relatia dintre ei, Alex Velea a avut de curand un moment se sinceritate, destainuindu-se catorva prieteni de-ai sai.

El a marturisit ca o iubeste foarte mult pe Antonia, insa il deranjeaza faptul ca aceasta este cam geloasa, cu toate ca el nu-i da motive sa fie. Aparent, Antonia il banuieste pe Alex Velea ca ar insela-o si il suna frecvent pe acesta cand este plecat, pentru a se convinge de fidelitatea ei.

Momentan, frumoasa artista se afla in proces de divort de fostul sau sot Vincenzo Castellano, proces care se complica datorita faptului ca exista si un minor la mijloc, fetita acestora in varsta de 3 anisori.