Alex Velea

Alex Velea le declara razboi jurnalistilor

Alex Velea

Alex Velea

Satul sa tot apara pe primele pagini ale ziarelor de scandal, Alex Velea le raspunde jurnalistilor. Artistul este revoltat pe cei care isi baga nasul in viata lui personala.

In cadrul unui interviu, Alex Velea a marturisit: “Noi artistii trebuie sa ne asumam treaba asta. De multe ori se inventeaza multe treburi, multe mizerii. Pe mine nu ma deranjeaza, eu sunt barbat, fac treaba asta de multa vreme. Numai ca sunt oameni in jurul meu care sunt afectati si ma refer aici la mama, la tata, la persoane foarte dragi mie carora eu nu trebuie sa le explic ca eu nu sunt asa, dar pe care le doare treaba asta“.

Artistul a declarat referitor la articolele aparute in presa: “A scris unele chestii foarte urate si rautacioase, au incercat sa ma faca in toate felurile, sa ma blameze, stim foarte bine de ce. Cand o sa vina momentul sa vorbesc despre viata mea intima, viata mea personala o sa va dau detaliile pe care vreau eu sa vi le dau, nu sunt obligat sa fac treaba asta. Eu sunt aici in calitate de artist, ca sunt cantaret, nu ca sunt amant, sot, sau mai satiu eu ce vreti voi. M-au facut in toate felurile: drogat, retardat, analfabet“.

“Popularitatea mea a crescut foarte foarte mult, direct proportional cu aparitia in ziarele astea care au incercat sa-mi manjeasca imaginea. Ce scriu despre mine e posibil sa li se aplice si lor. Stiu cazuri concrete“, a continuat Alex. Constient de scopul jurnalistilor, Alex Velea a incheiat foarte prietenesc si natural spunand ca: “Sunt oameni rai, nu conteaza. Ei isi fac meseria. E pacat sa-ti vinzi pe mama pe doi lei. Cateodata imi creste adrenalina si imi vine sa raspund la fel, dar nu. Incerc sa-i am pe cei sapte ani de acasa pe care mi i-a dat mama“.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.