Alexandra Stan

Alexandra Stan munceste si in vacanta

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Dupa luni intregi de munca asidua in afara tarii, Alexandra Stan se bucura in sfarsit de binemeritata vacanta. Artista isi va petrete cele doua saptamani libere in compania familiei si a prietenilor apropiati.

“De-abia asteptam sa fiu din nou acasa si sa ma bucur in sfarsit de timp liber. In aceasta vacanta mi-am propus sa ma odihnesc si sa fac lucrurile de care mi-era dor, sa merg la cinema cu prietenii sau sa ies cu rolele in parc”, a spus Alexandra. Un alt motiv de bucurie pentru Alexandra ar fi acela ca pe data de 10 iunie implineste 24 de ani, ocazie cu care va organiza o petrecere, inconjurata fiind de toti cei dragi. “De ziua mea, imi doresc ca toate proiectele surpriza pe care le-am pregatit pentru vara aceasta sa iasa perfect”, a marturisit artista. Cu toate ca este in vacanta, Alexandra isi face timp sa mai treaca si pe la studio, pentru ca inregistreaza un nou album, care va fi gata la sfarsitul verii. Artista a pregatita o surpriza pentru fanii ei: ea va lansa un concurs pe pagina ei oficiala de Facebook, unde fanii trebuie sa trimita filmulete cu ei dansand pe noul single, “All my people”. Cel mai frumos dans va castiga un casetofon boombox personalizat chiar de Alexandra. Alexandra va incepe imediat dupa terminarea vacantei un nou turneu de promovare; ea va sustine concerte in tarile mediteraneene.

Piesa “All my people”, care deja se bucura de un succes enorm in afara tarii, a fost lansata in urma cu 3 saptamani si realizata in colaborare cu Manilla Maniacs, proiect lansat la casa de discuri MAAN Studio. Single-ul beneficiaza deja si de un videoclip, filmat in Bulgaria, si regizat de Ilarionov Borisov, un artist foarte popular.