Alexandra Stan

Alexandra Stan, tinta tabloidelor

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Alexandra Stan, a devenit noua tinta a carcotasilor. Cu toate ca aceasta este una dintre artistele autohtone si internationale, care arata exceptional, gurile rele s-au grabit sa o arate cu degetul pe Alexandra, sustinand ca “S-a umplut de celulita si a facut burtica”, de cand viata ei a devenit mai ordonata.

Recent, frumoasa artista a postat pe o retea de socializare o fotografie care a starnit controverse, fiind acuzata de unii care spun ca si-ar fi neglijat aspectul fizic.

Bineinteles, acest lucru nu a fost remarcat decat de putine persoane, iar poza cu pricina, poate dovedi faptul ca Alexandra Stan se poate mandri cu formele sale tonifiate, in special de cand lucreaza cu coregraful Emil Rengle. Mai mult decat atat, in urma cu cativa ani, cantareata a fost desemnata de cititorii unei revieste de barbate, drept una dintre cele mai sexy femei din lume.

“Am fost uimita cand am fost aleasa printre cele mai sexy femei din lume. Nu ma asteptam. Ma consider o tipa destul de sexy, dar nu ma consider genul acela de coperta de revista. Nu sunt cea mai sexy femeie din lume. Mi se pare ca am foarte multe defecte”, spunea ea la vremea respectiva.