Alexandrina

Alexandrina lanseaza “Flori de Spin”

Alexandrina

Alexandrina

Data de 5 aprilie, ne-o aduce la Sala Radio „Mihail Jora” din Bucuresti, pe indragita artista, Alexandrina, care in cadrul acestui concert isi va promova cel de-al doilea album din cariera sa, denumit “Flori de Spin”.

“Flori de Spin e o buna bucata din viata mea. Piese noi, piese vechi. Scrise printre triste sau fericite insomnii. Este prima mea experienta in orchestratie muzicala. Flori de spin e feminin si de ascultat in casti. Noaptea, in singuratate”, a explicat Alexandrina.

“Flori de Spin” va fi disponibil si in format digital, pe pagina de Bandcamp a artistei si bineinteles, la evenimentul de lansare, in format fizic.

Pe langa Alexandrina, pe scena evenimentului vor urca si Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana si Muse Quartet.

Cei dornici sa ia parte la concertul artistei, isi pot achizitiona biletele care in functie de pret se impart in trei categorii, cel mai ieftin fiind 60 de lei, de pe reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti & Humanitas sau online pe www.eventim.ro.