Alicia Keys

Alicia Keys se intoarce cu un nou rol

Alicia Keys

Alicia Keys

In noul videoclip al piesei “Tears Always Win”, Alicia Keys joaca rolul unei dansatoare de cabaret in orasul luminilor, Las Vegas.

Ea a marturisit ca “E povestea unei tinere care are doua job-uri. Pe tot parcursul clipului atentia de la activitaile zilnice ii este distrasa de sentimentele pe care inca le mai are fata de fostul prieten. Se ajunge pana la punctul in care se gandeste simultan atat la persoana respectiva cat si la singuratatea si tristetea pe care le simte.” Acesta nu e primul rol pe care il joaca artista, care a mai interpretat roluri de mama sau de receptionera in videoclipurile pieselor “Girl on Fire” si “Fire We Make”. Cantareata a fost extreme de multumita de scenariul videoclipului, spunand ca se potriveste de minune cu versurile piesei scrise de Bruno Mars.

“Videoclipul este splendid, nu ma asteptam sa iasa atat de bine. Include si cateva franturi din Las Vegas. Cred ca modul in care a fost realizat accentueaza emotia si acorda relevanta versurilor, reusind sa te faca sa simti cu adevarat. Eu una il iubesc”, a spus artista.