Alin Vaduva

Alin Vaduva si Mike Diamondz lanseaza clipul “Cine”

Alin Vaduva

Alin Vaduva

Alin Vaduva, fost concurent la concursul de talente X Factor, lanseaza impreuna cu Mike Diamondz clipul piesei “Cine”, care ne trimite la mare, la distractie cu fete sexy, pe nisip fierbinte.

Videoclipul a fost filmat de Vision Production, aceeasi echipa care s-a ocupat si de filmarile celor mai recente videoclipuri ale lui Connect-R , “Da-te-n dragostea mea” si “Vedeta mea”.

“Cine spune povestea tuturor, a iubirilor si a concesiilor pe care trebuie sa le facem in numele fericirii. Povestea piesei este sinteza majoritatii povestilor de dragoste, pentru ca iubirea e capricioasa si ne pune mereu la incercare. Insa, cred ca niciun sacrificiu nu este prea mare atunci cand sentimentele sunt adevarate”, a explicat Alin. Despre colaborarea cu Mike Diamondz, artistul se arata foarte incantat: “Il cunosc pe Mike de ceva vreme, iar colaborarea cu el a fost pentru noi urmatorul pas firesc. Ne-am distrat de minune in studio, iar piesa are un aer raggae perfect pentru o toamna tarzie pe malul marii”.

Cum vi se pare piesa si clipul?