alina eremia

Alina a filmat primul videoclip din cariera ei

Alina

Alina

Alina a filmat primul videoclip din cariera ei solo pentru piesa “Tu esti vara mea”, un videoclip sexy, perfect pentru sezonul de vara. Alina a fost protagonista videoclipului, alaturi de fotomodelul Mario Popescu.

“Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care stiu sa isi traiasca viata la maximum, stiu sa se bucure de libertate, vara, soare, dar si de momentele frumoase dintre ei”, a marturisit Alina.

Videoclipul a fost filmat la Gura Portitei si totul a durat o zi. “Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare. Imi place foarte mult cum a iesit videoclipul”, a spus tanara artista.

Filmarile au fost realizate in reagia lui Iulian Moga, costumele au fost responsabilitatea lui Cristina Diaconu, in timp ce de machiajul si coafura Alinei s-a ocupat Alexandru Ifimov. “A fost prima colaborare cu Iulian, insa a decurs atat de bine, incat imi doresc sa lucram impreuna si la urmatorul videoclip. Tinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos in evidenta trasaturile, totul pentru un look natural, de vara”, a explicat Alina.