Alina Eremia

Alina Eremia – Nanana (videoclip nou)

Alina Eremia

Alina Eremia

Alina Eremia se pregateste sa sparga topurile in aceasta vara cu noua sa piesa “Nanana”, care dispune si de un videoclip, in care artista apara invaluita in lipici.

“Nanana este un one woman show. Este o piesa perfecta pentru sezonul estival. Am repetat foarte mult si, coordonata de Madalin, am construit o coregrafie urban-fusion care sa reflecte perfect starea piesei. Cireasa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. Abia astept sa vedeti rezultatul final!”, explica Alina Eremia.

”Madalin este un dansator si un coregraf exceptional. Cand mi-a prezentat coregrafia am fost incantata si provocata in acelasi timp sa imi depasesc limitele. Mi-a insuflat increderea de care aveam nevoie, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas dansul. Ma bucur tare mult ca am colaborat cu el si rezultatul este pe placul amandurora”, povesteste Alina Eremia despre coregrafiile ce se regasesc in videoclip.

Piesa “Nanana” a fost produsa la casa de inregistrari Kazibo, alaturi de Lu-K Beats, si va fi inclusa pe primul album solo pe care, conform planurilor, Alina Eremia il va lansa in aceasta toamna.

Dupa lansarea in industria muzicala romaneasca alaturi de Lala Band, Alina Eremia a devenit rapid una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania si a cucerit publicul cu piese precum “Vorbe pe dos”, “Dulce si amar”, o colaborare alaturi de DJ Sava si What’s Up sau “A fost o nebunie”.

phone tracker, track my girlfriends iphone, track mobile phone