Alina Eremia

Alina Eremia si-a schimbat look-ul odata cu venirea primaverii

Alina Eremia

Alina Eremia

Primavara aduce o data cu ea schimbari de look ale vedetelor din Romania. Printre artistele care intampina primavara cu o noua infatisare, se numara Alina Eremia, care si-a schimbat culoarea parului, din saten inchis, intr-una mult mai deschisa.

Alina si-a surprins fanii postand pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare cu parul mult mai deschis la culoare, strans intr-o coada lejera. Fanii au remarcat imediat schimbarea de look si au asaltat-o cu complimente.

Insa Alina Eremia nu este unica artista din “Pariu cu viata”, care a decis sa apele la o schimbare de look.

Sore

Sore

De curand, Sore s-a vopsit intr-o culoare de saten inchis si le-a aratat si fanilor sai de pe Facebook. Noul look o prinde de minune pe cantareata care un timp indelungat a fost tunsa scurt si blonda.

“Pentru mine a venit foarte firesc, pentru ca parul meu a crescut si, dupa 3 ani de look cu parul scurt, am simtit nevoia unei schimbari. In plus, am 24 de ani si simt un pic lucrurile diferit fata de 21 de ani, cat aveam atunci cand m-am lansat. M-a reprezentat foarte mult parul scurt atunci, asa cum simt ca ma reprezinta parul lung si aceasta culoare mai naturala, acum”, a declarat la un moment dat cantareata despre tunsoarea sa.