Alina Eremia si Dorian Popa

Alina Eremia si Dorian Popa, in ipostaze incendiare

Alina Eremia si Dorian Popa

Alina Eremia si Dorian Popa

Dupa ce s-a vehiculat in presa ca ar avea o relatie, Alina Eremia si Dorian Popa, au acceptat sa fie protagonistii unui pictorial incendiar.

Sedinta foto pe care au relizat-o este rezultatul unui pictoial super sexy, care va fi prezent intr-un viitor numar al unei reviste romanesti, Tabu.

De cand au aparut in serialul “Pariu cu viata”, ca si parteneri, fanii au vrut cu ardoare ca Alina Eremia si Dorian Popa sa fie impreuna si in viata reala. Cu toate acestea, de fiecare data cand au fost intrebati despre ce relatie exista intre ei, cei doi tineri actori au preferat sa se eschiveze.

Pictorialul prezent, fac deliciul publicului, deoarece ambii apar in ipostaze sexy. Dorian Popa a fost cel care a impartasit cu fanii pozele in care apare alaturi de colega sa, postandu-le pe pagina sa de Facebook.

Alina Eremia

Alina Eremia

Tanara diva, va suci cu siguranta mintile multor barbati cu forme sale, pe care si le pune in evidenta cu o fusta mulata si o camasa albastra, in vreme ce Dorian isi va pune fanele pe jar, cu corpul sau bine lucrat, pe care nu ezita sa si-l etaleze, aparand fara tricou, doar cu cu sort de bucatarie.