Alina Eremia si Vunk

Alina Eremia si Vunk – Imbracati sau goi (videoclip nou)

Alina Eremia si Vunk

Alina Eremia si Vunk

Alina Eremia si trupa VUNK au colaborat pentru piesa “Imbracati sau goi”, un single de dragoste care cu siguranta va lua cu asalt in aceasta vara topurile.

Piesa “Imbracati sau goi” este cea de-a doua colaborare intre VUNK si Alina Eremia, dupa piesa “Ne facem auziti”, din anul 2014.

“Imbracati sau goi” beneficiaza si de un material video, realizat in regia lui Dan Petcan, filmarile realizandu-se intr-un cadru vintage, care ne duce cu gandul la anii ’50.

Desi filmarile s-au desfasurat la peste 35 de grade, pe parcursul a 14 ore, Alina Eremia a aratat impecabil, schimband 4 tinute pentru a intra in pielea personajului, o femeie iconica a anilor ’50.

“Eu zic ca ‘Imbracati sau goi’ este melodia aceea cu care sa iti incepi o zi de vara sau sa o asculti in drum spre mare, cand te gandesti cum sa iti arunci hainele pe sezlong si sa alergi in mare. Videoclipul l-as descrie asa: pop-art, animat, retro, gasca de prieteni cum se purta in anii 50, culoare. Ii multumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv si pentru ca reuseste, de fiecare data, sa surprinda ceea ce mi-am dorit. Am stiut ca va iesi un hit, cand am inceput colaborarea cu trupa Vunk. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers in studio si mi-am pus amprenta.”, a marturisit Alina Eremia despre colaborarea cu trupa VUNK.

La randul lui, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK declara: “Am scris piesa asta cu gandul de a o canta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginandu-mi ce fel de persoana este ea, sperand sa se regaseasca si in mesaj, dar si in cuvintele care il povestesc. Cred ca nu a fost o coincidenta ca ea a ascultat prima data piesa la studio, la inregistrari, chiar intr-o zi de marti, asa cum este si versul cheie “ne intoarcem intr-o marti!”

Tu te regasesti in piesa de amor a celor de la VUNK si Alina Eremia?

http://ict.unescobkk.org/blog/2017/10/skype-spy-monitor-kids-text-cell-phone-trackers/