Alternosfera

Alternosfera canta impreuna cu un cor de copii: “Cheama-ma”

Alternosfera

Alternosfera

Alternosfera continua promovarea noului album “Haosoleum” si lanseaza “Cheama-ma”, o piesa cantata alaturi de un cor de copii.

Ca si piesele precedente de la Alternosfera, melodia “Cheama-ma” a fost compusa de catre solistul trupei, Marcel Bostan si are un element de noutate fata de alte melodii semnate de moldoveni, pasaje cu versuri cantate de copii.

Pe langa noua lansare, Alternosfera vine si cu o veste destul de trista, bassistul Dima Scripnic a parasit trupa din motive personale, asa ca momentan formatia este incompleta.

Dima Scripnic

Dima Scripnic

“Dragi prieteni, din pacate trebuie sa va anunt ca din motive personale plec din formatia Alternosfera. Impreuna cu familia ma voi stabili peste hotare si de aceea nu mai pot face parte din echipa. A fost o perioada frumoasa in viata mea si va multumesc tuturor pentru ca ne-ati apreciat munca.”, a transmis Dima Scripnic fanilor.

Ca si raspuns, colegii de trupa au postat pe pagina oficiala a formatiei mesajul: “Ultimul concert la care Dima va evolua alaturi de noi va fi cel de sambata, la Hala 2 Moldova Film din Chisinau. Promitem un concert cu totul deosebit. Multumim, Dima si succes in continuare! AS”.

Pe data de 17 octombrie, Alternosfera va sustine la Chisinau un concert de promovare a albumului “Haosoleum”, care in Romania a fost lansat pe 9 octombrie.