Alternosfera

Alternosfera, concert in Brasov

Alternosfera

Alternosfera

Concertul trupei Alternosfera din clubul RockStadt din Brasov a fost amanat cu o zi. Cauza a fost explicata de catre solistul trupei printr-un mesaj pe o retea de socializare.

“Dragi prieteni din Brasov, ne vedem nevoiti sa amanam cu o zi concertul pe care trebuia sa il sustinem in aceasta seara in Rockstadt. Dupa cele doua concerte sufocante din Timisoara si Cluj, am pierdut…vocea. Ne pare nespus de rau pentru situatia asta, speram sa ne intelegeti si sa fiti alaturi de noi maine. Clubul se va deschide la orele 17:00, iar noi vom incepe concertul la orele 21:00. Pe maine!”, a declarat acesta duminica dupa masa.

Alternosfera e una dintre cele mai in voga trupe, chiar recent castigatoare a titlului de “Best Romanian Alternative Rock Band 2013”. Publicul a ales castigatoarea concursului prin intermediul site-ului Metalhead.ro. In semn de recunostinta, trupa a ales sa realizeze o serie de concerte in Romania.

“Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria – Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta.”, a declarat solistul trupei, Marcel Bostan.

Ultimul album promovat de Alternosfera, se numeste “Epizodia” si este lansat in martie 2013, fiind o continuare a precedentului lor album, “Virgula”. Turneul de promovare a avut loc in Romania si Republica Moldova, acestia avand un public de peste 50.000 de spectatori.

Pentru concertul din aceasta seara, din Brasov, pretul unui bilet este de 25 lei si se poate achizitiona pana in seara evenimentului. Clubul se va deschide la ora 17, iar Alternosfera va concerta in jur de ora 21.