Ami

Ami a devenit cunoscuta cu piese scrise de mama sa

Ami

Ami

Ami este o artista care a prins publicul romanesc destul de repede, piesa care a propulsat-o in topuri si pe buzele tuturor romanilor fiind „Deja Vu”, colaborarea cu Grasu XXL lansata in anul 2013.

De atunci si pana astazi, piesele au curs foarte usor pentru tanara cantareata, care insa niciodata nu a dezvaluit cine este omul din spatele versurilor pieselor sale.

„Mama este cea care m-a sustinut si isi doarea foarte mult sa ma vada ca imi realizez visul. A inceput sa imi scrie versurile, iar eu faceam linia melodica. Dupa ce am inceput sa am concerte am continuat sa cant piesele scrise de mama mea.”, a marturisit de curand Ami.

Ami

Ami

Mama artistei a povestit ca Ami avea inclinatie spre muzica, inca de la varsta de trei ani, cand fredona prin casa piesele pe care le auzea la radio. Mai tarziu, pentru a se putea implini pe plan profesional si sa ajunga cantareata, Ami s-a mutat in Bucuresti, acest lucru fiind cea mai buna decizie din viata ei. Nu a durat mult pana tanara a inceput sa se faca remarcata: sa sustina concerte live, sa cante cover-uri ale unor melodii cunoscute si piese pe care i le scrisese mama sa.

http://blog.muxplus.com/archives/16633/