AMI

AMI – Camina (premiera videoclip nou)

AMI

AMI

AMI este extrem de seducatoare pe ritmurile noii sale piese in limba spaniola, “Camina”, care dispune deja si de un material video.

Purtand semnatura lui Adi Colceru si DAV7 Music, versurile piesei “Camina” sunt scrise de Ami insasi, in timp ce videoclipul a fost realizat in regia lui Khaled Mokhtar.

“‘Camina” este o piesa de stare de care m-am indragostit la prima ascultare! Are un sound special si mi se potriveste perfect! Sper ca si cei ce imi asculta muzica sa fie la fel de incantati, mai ales ca au asteptat de la mine cu nerabdare o piesa in limba spaniola!”, spune Ami despre noua ei lansare, adaugand “Am ales un clip de imagine si cred ca e cel mai bun clip al meu de pana acum. E prima data cand lucrez cu Khaled, mi-a inspirat incredere de la inceput si m-a asigurat ca rezultatul va fi cel asteptat! Asa a si fost! Am avut o super echipa in spate cu care am lucrat si de care sunt foarte multumita: styling – Andra Moga si makeup & hair – Alex Ifimov.”

Piesa “Camina” are un sound latino si vine la cinci luni dupa ultima piesa lansata de atista, “Somnu’ nu ma ia”, melodie care s-a bucurat de 8 milioane de vizualizari pe YouTube.

Tie iti place noul single semnat de Ami?