AMI

AMI – Somnu’ nu ma ia (videoclip nou)

AMI

AMI

Dupa ce a facut furori cu “Playa en Costa Rica”, dar si cu “Deja vu”, Ami revine cu un cantec nou denumit “Somnu’ nu ma ia”.

“Somnu’ nu ma ia, hai ia-ma tu! M-am indragostit mai intai de versuri, care sunt super catchy si te prind de la prima ascultare, si apoi de piesa! Pana acum, lumea m-a auzit cantand mai mult in spaniola si am abordat genul latino – spanish, atat ca stil, cat si ca imagine. ‘Somnu’ nu ma ia’ are un nou sound si e un nou stil pe care il abordez. Am vrut sa fie ceva fresh, mai ales ca este primul meu single solo in limba romana, iar fanii mei chiar isi doreau o astfel de melodie de la mine”, Spune Ami despre noua sa piesa.

Videoclipul piesei “Somnu’ nu ma” este extrem de incitant, fiind creat de Florin Botea. “A fost o nebunie la filmari, au durat aproape 24 ore, am stat in apa rece, rece, mai bine de jumatate de ora pentru filmarea unui cadru. Am inghetat! Si chiar daca sunt alergica la frig, a meritat. Apoi am avut de filmat un alt cadru ‘alergic’, in care zburau in jurul meu pene si puf.”, relateaza Ami despre filmarile video .

Alex Ifimov este stilistul care s-a ocupatde imaginea lui Ami din acest videoclip, in timp ce tinutele au fost puse la punct de Cosmin Florea. “Imi place sa vin mereu cu ceva nou si sa nu plictisesc. Sunt super incantata de ce a iesit si cu siguranta va fi un nou HIT marca DAV7Music (Adi Colceru, Chris Mayer, Adi Cristescu)”, mai spune Ami.

Crezi ca “Somnu’ nu ma” are potential de hit?