Anastacia

Anastacia, in recuperare dupa extirparea ambilor sani

Anastacia

Anastacia

Artista de origine americana, Anastacia si-a anuntat fanii ca a fost nevoita sa treaca printr-o operatie de mastectomie dubla, dupa ce la inceputul acestui an, a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer mamar.

Anastacia in varsta de 45 de ani, a tinut sa le spuna fanilor ca se afla “in ultimele stadii de recuperare” dupa operatie, dar si “pregatita pentru a incepe un nou capitol” in viata ei. Artista a mai trecut printr-o serie de sedinte de radioterapie si printr-o interventie chirurgicala, in anul 2003, tot in urma acestui diagnostic, si de atunci lupta cu aceasta crunta boala.

Ea a fost nevoita sa isi anuleze turneul european de promovare a celui mai nou album al sau, “It’s A Man’s World”, la inceputul anului, avand programate nu mai putin de 13 concerte in diferite tari europene.

“Intrucat octombrie este luna de crestere a gradului de constientizare in privinta cancerului mamar pe plan mondial (Breast Cancer Awareness Month), am vrut sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a sprijini o cauza care imi este foarte draga”, a marturisit Anastacia.

“Am fost diagnosticata cu cancer mamar pentru a doua oara în viata mea la începutul acestui an si în prezent ma aflu în ultimele stadii de recuperare dupa ce am suportat o mastectomie dubla. A fost o experienta intensa, dar ma simt minunat si pregatita sa încep un nou capitol în viata mea. Breast Cancer Awareness Month ofera tuturor acelor femei care se lupta cu aceasta boala sansa de a deveni mai puternice si de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viata de doua ori. Voi continua lupta si ma voi folosi de vocea si de celebritatea mea pentru a sprijini asa cum pot aceasta cauza”, a mai adaugat curajoasa artista.