Anda Adam

Anda Adam risca 5 ani de puscarie

Anda Adam

Anda Adam

Printre sutele de femei din Romania implicate in scandalul silicoanelor se numara si cateva vedete, printre care Anda Adam.

Anda Adam a beneficiat de operatii estetice si se numara printre zecile de paciente care au dat spaga pentru interventiile chirurgicale. Drept urmare, ea ar putea fi acuzata de dare de mita, riscand sa faca pana la cinci ani de puscarie.

Anda a suferit operatia in umra cu aproximativ doi ani, si a surprins pe toata lumea cu faptul ca la numai trei zile dupa ce a iesit din spital, ea a urcat pe scena cu pansamentele la unul dintre concertele pe care le avea de sustinut.

Dupa show-ul facut in cadrul acelui concert, Anda le-a povestit prietenilor sai ca operatia facuta de doctorul Vitalie Stan, a costat-o 2.000 de euro. Artista le-a marturisit apropiatilor ca este mandra de faptul ca silicoanele ei au garantie pe viata si se bucura cu nu este nevoita sa le schimbe.

De cand a inceput scandalul silicoanelor, Anda este de negasit. Se pare ca aceasta a fugit la Amsterdam cu iubitul sau, fiind de negasit deoarece a rupt legatura cu toti cei din tara. Medicul sau a declarat ca artista a achitat suma de 4.000 de euro, insa fara inscrisuri contabile.