Catalin Botezatul si Anda Adam

Anda Adam si Botezatu, noul cuplu din lumea mondena?

Catalin Botezatul si Anda Adam

Catalin Botezatu si Anda Adam

De cateva zile creatorul de moda, Catalin Botezatu si frumoasa cantareata Anda Adam, au fost in atentia presei, mai ales dupa ce au fost surprinsi impreuna la mare si dupa ce au realizat un pictorial de-a dreptul incendiar pentru revista Tabu.

Toate aceste intamplari i-au determinat pe toti sa creada ca ar fi impreuna. Mai mult decat atat, potrivit declaratiilor lor, intre ei e mai mult decat o relatie profesionala.
“Ne simtim bine impreuna oridecate ori de intalnim. Suntem la stadiul de a ne trai viata cat mai intens cu putinta. Nu tin sa pun eticheta relatiei noastre pentru ca nu mi-a placut niciodata sa-mi incorsetez trairile si sentimentele sub umbrela unor cuvinte. Suntem doi oameni maturi si responsabili pe care insa nu-i intereseaza normele sociale si gura lumii”, a declarat Anda Adam. “La Catalinimi place profesionalismul si caare coloana vertebrala. Se respectasi are o mare calitate ca om. Punctul forte nu pot sa vi-l spun…”, a mai marturisit artista.

La randul lui, Botezatu are numai cuvinte de lauda la adresa artistei: „Anda este in acest pictorial asa cum o stiam: foarte senzuala, feminina, nu face deloc eforturi sa isi puna in evidenta formele voluptoase. Anda nu este manechin, insa este genul de femeie cu forme care, datorita voluptatii si a trasaturilor frumoase, intoarce toate privirile spre ea atunci cand isi face aparitia. Este, asa cum imi place sa o denumesc, “femeia-accident”, dupa care intorci capul riscandu-ti viata. Este acelasi lucru pe care l-a demonstrat si la intalnirea cu Roberto Cavalli. Anda a fost singura femeie la care Cavalli a mers direct sa faca cunostinta. I-a deschis un nasture la sacou si la rochie dupa care a facut celebra deja fotografie”, a marturisit designerul.