Andra si Maruta

Andra, declaratie impresionanta de dragoste

Andra si Maruta

Andra si Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt unul din cuplurile cele mai serioase, solide si indragite ale showbizului romanesc, care au rezistat impreuna casatoriti aproape 6 ani, si sunt inca la fel de indragostiti ca in prima zi.

Andra nu se sfieste sa isi declare dragostea in spatiul public, astfel ca pe pagina ei de Facebook, i-a facut o dedicatie impresionanta de dragoste sotului sau: “Mereu cand ma gandesc la viitor, iubire, respect, familie, fericire, imi apare EL in gand. Si zambesc de fiecare data amintindu-mi cat de norocoasa sunt. El imi este indispensabil in a-mi pastra echilibrul, rabdarea, concentrarea. Cele mai frumoase cuvinte si trairi, el mi le inspira. Cel mai pretios dar al vietii mele, David, el mi l-a oferit. Gasesc logica si implinire in a-l iubi in fiecare zi si mai mult. El, este sotul meu. Te iubesc”.

 

Andra, Maruta si fiul lor

Andra, Maruta si fiul lor

Cum era de asteptat, fanii cantaretei, i-au apreciat mesajul si i-au facut complimente scriindu-i: “Sunteti un exemplu pentru toti!”, “Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am auzit-o.Foarte frumos,sa va iubiti toata viata si sa fiti sanatosi si fericiti”, “Esti o norocoasa, Andra, si sotul tau la fel, nu toti ne gasim sufletul pereche. Sa fiti asa toata viata!”.

Intr-un interviu recent, Andra a declarat ca elementele care definesc un cuplu stabil, in opinia ei,  sunt: “Pasiuni comune, prietenie, sinceritate, rabdare si, nu in ultimul rand, multa iubire”.