Andra feat Marius Moga

Andra ne ofera o noua piesa impreuna cu Marius Moga

Andra feat Marius Moga

Andra feat Marius Moga

Pe noua piesa a Andrei, “Atata timp cat mai iubesti”, o colaborare cu Marius Moga, scrie viitor hit! “Atata timp cat mai iubesti” este o frumoasa piesa de dragoste pe care vocea calda a Andrei se imbina perfect cu partea de rap a celebrului compozitor, cantaret si jurat la Vocea Romaniei, Marius Moga.

Aceasta nu este prima colaborare a celor doi artisti, care am mai lucrat impreuna si la piesa care inca rasuna la toate radiourile romanesti, “Inevitabil va fi bine”.

Piesa a fost compusa inca din vara, in tabara de muzica TDM, care a avut loc la Paltinis in acest an, tabara organizata pentru ca artistii autohtoni sa compuna cat mai multe hituri in devenire. “A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales…”, spunea Andra la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Ce parere aveti despre noua colaborare a Andrei cu Moga?