Andra

Andra a lansat un nou single

Andra (2)Andra revine cu cel mai nou single, “Inevitabil va fi bine”, piesa extrasa de pe albumul cu acelasi nume al cantaretei, ce urmeaza sa fie lansat in luna mai, prin intermediul MediaPro Music.

Indragita artista a cantat in premiera “Inevitabil va fi bine”, vineri in cadrul emisiunii “Romanii au Talent”. Prin intermediul piesei, Andra vrea sa ne transmita un mesaj simplu, dar motivant: oricat de dificila ar fi la un moment dat viata, pana la urma toate problemele isi vor gasi o rezolvare si “Inevitabil va fi bine”.

Si videoclipul piesei pare a fi unul interesant, in el aparand nume importante ale muzicii romanesti, printre care Smiley, Delia, Connect-R, CRBL, Red Bonde si Cabron.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul va avea premiera tot luni, pe 22 aprilie. Filmarile au tinut 16 ore, desfasurandu-se in studiourile MediaPro de la Buftea, alaturi de vedetele si prietenii apropiati. Andra a purtat trei tinute marca Dana Budeanu, de coafura s-a ocupat Sorin Stratulat, iar de make up Alexandru Abagiu.

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o alta imagine, si uite ca se intampla, pentru ca melodia vine cu o energie extrem de pozitiva”, a spus Andra.