Andra

Andra si Nicole Cherry, intr-o fotografie de mii de like-uri

Andra si Nicole Cherry

Andra si Nicole Cherry

Andra si Nicole Cherry, si-au lasat fanii sa le admire intr-o fotografie in care apar impreuna, imagine care in timp record a adunat mii de like-uri.

Andra este una dintre cele mai indragite si apreciate artiste la ora actuala, cucerind pe toata lumea cu vocea sa incotestabila, ambitia, munca asidua pe care o depune, dar si prin frumusete, reprezentand un model de femeie pentru ca reuseste sa se imparta intre cariera si familie.

Nicole Cherry, si ea una dintre artistele care a reusit sa se impuna prin stilul de muzica abordat si prin talent, este una dintre marile fane ale Andrei, astfel ca nu a putut  ratat ocazia de a se fotografia impreuna cu artista la gala premiilor Zu, care a avut loc saptamana trecuta. Numai ca parul ondulat si zambetul larg afisat de cele doua in poza, le-au facut sa semene ca doua picaturi de apa.

 “Nicole esti super adorabila, iar Andra superba si incantatoare ca de fiecare data!”, “Sincer, semanati foarte tare, zici ca sunteti surori”, “Mi se pare ca semeni enorm de mult cu Andra”, “Doua artiste talentate”, au fost numai cateva dintre comentariile pe care prietenii virtuali si fanii, le-au lasat la poza postata de Nicole.