Adrea Bocelli

Andrea Bocelli in premiera la Bucuresti.

Adrea Bocelli

Adrea Bocelli

Primavara aceasta se anunta cu totul speciala pentru romani si asta se datoreaza celebrului tenor Andrea Bocelli, care va sustine un concert de zile mari la Bucuresti, mai exact la Romexpo, in data de 25 mai.

Alaturi de Andrea Bocelli vor urca pe scena nume cunoscute ale muzicii romanesti precum: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul Carisma, Cezar Ouatu, Corul Radio, precum si Orchestra Nationala Radio.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-l asculte live, pentru prima data in Romania pe Andrea Bocelli, dar si pe invitatii sai, isi pot procura bilete de la magazinele Biletoo, magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor iar cei care doresc sa comande biletele online, o pot face de pe sitele biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

Pretul biletelor variaza de la 1400 de lei la 150 de lei in functie de locuri, iar cei care vor sa stea in picioare vor plati 150 de lei.