Andreea Balan

Andreea Balan, dezvaluiri socante despre relatia cu Keo

Andreea Balan

Andreea Balan

Nu de mult, Andreea Balan si Keo au decis sa puna punct relatiei dintre ei, fiind extrem de discreti in ceea ce priveste declaratiile.

La cateva saptamani de la despartire, Andreea rupe tacerea, spunand ca lucrurile n-au fost tocmai roz intre ei.

Iata ce a declarat Andreea cu privire la ultimul an de relatie cu Keo. “Eu am incercat sa imi joc ultima carte, dar cand am vazut imagini cu o blondina iesind de la noi din casa. M-am certat cu toata lumea, dar ei mi-au spus sa investighez, sa aflu. In ultimele trei saptamani am cercetat si am aflat niste lucruri dureroase si o sa traiesc cu ele. L-am intrebat chiar si pe el, dar a negat tot. Eu am crezut ca e o fata platita sa iasa din casa si sa intre in taxi. Eu l-am cunoscut pe el la 21 de ani si l-am iubit nebuneste, am crezut orbeste in el. Cand mi-a zis ca asta e o minciuna, l-am crezut, dar s-a dovedit a nu fi asa. Cand am realizat ca ea are hanoracul lui pe ea, atunci am inceput sa investighez. Am aflat de la prietenii nostri comuni ca ei doi se vedeau si ca aveau o relatie in paralel de un an de zile. Cu mine a fost greu sa aiba o relatie pentru ca eu munceam foarte mult, eu eram plecata de acasa, iar el facea asta. Eu strangeam bani pentru noi, doream sa fac o casa, o casa a familiei mele. M-a durut ca eu munceam pentru noi, iar in acest timp, el facea acest lucru cu domnisoara. Am aflat ca se intalneau in apartamentul lui, dar chiar si in al meu, printre lucrurile mele. A dus-o si intr-o excursie in Geneva, sa ii cunoasca parintii. M-a durut ca pe mine ma mintea si ducea o viata paralela de un an de zile. Ideea e ca eu am simtit de cateva luni ca se intampla ceva, dar nu am avut dovezi. El se schimbase in comportament. I-am spus ca banuiesc ceva si atunci imi promitea ca o sa facem un copil si ma linisteam pentru ca imi doream foarte mult o familie. Il rugam sa mergem in vacante, iar el prefera sa ramana aici, sa isi consume relatia cu ea.”

Cu lacrimi in ochi artista a mai marturisit: “Mie mi s-a parut mereu dubios cand el a cerut sa facem casa ca pe un duplex. El nu a mai venit acasa de atunci de cand au aparut in presa diferite detalii. Abia acum cinci zile a venit acasa, a recunoscut totul, a inceput sa planga si mi-a zis ca acum e pregatit sa aiba o familie. L-am ascultat din respect pentru cei opt ani petrecuti impreuna, dar atat. Nu mai e cale de intors. Sper sa ii para rau pentru ca formam un cuplu frumos. Eu l-am iubit, l-am respectat, am fost o fata muncitoare care nu l-am inselat niciodata, care faceam totul pentru noi. Daca nu ii pare rau si daca nu regreta, atunci e trist, e trist pentru el”.

“Eu cu ea am vorbit totul si am aflat asta despre ea. Eu nu ii port pica pentru ca ea este o tinerica care a sperat mereu sa fie pe primul loc. Nu e vina ei. El mi-a spus ca a facut asta pentru ca eu eram prea ocupata si nu mai aveam timp de el si ca nu il mai idolatrizam. I-am spus ca e posibil ca atunci cand ajungeam obosita acasa sa imi doresc sa dorm si sa nu am timp sa il idolatrizez. El niciodata nu s-a plans ca aveam concerte si ca munceam pentru ca totul este facut din banii mei. Casa este facuta din banii mei, doar pamantul si studioul sunt ale lui. Am muncit enorm pentru aceasta casa. Eu voi ramane acolo pentru ca imi place mult sa imi beau ceaiul in gradina si nu doresc sa plec de acolo. El mai are si alte spatii locative unde poate sa stea. Mai tarziu, atunci cand va veni vorba de noi relatii, vom vedea cine va vinde sau ce se va intampla. Dureros este ca mama lui a stiut despre aceasta relatie. Ea nu mi-a spus niciodata nimic. Eu am avut o relatie buna cu ea, am vorbit multe, imi facea cadouri si chiar credeam ca o sa fie ceva ok. Nu imi doresc sa mai colaborez cu el, momentan nu mai vorbim, o sa colaborez cu alti compozitori. Ce s-a intamplat acum mi-a anulat complet increderea in oameni si ma doare ca nu o sa mai am un copil si ca o sa mai dureze cativa ani pana cand voi gasi pe cineva in care sa am incredere si cu care pot face o familie.”, a spus Andreea indurerata.