Andreea Balan

Andreea Balan, realizarea videoclipului “Things U Do 2 Me”

Things U Do 2 Me

Things U Do 2 Me

Anthony Icuagu regizorul celui mai recent clip al Andreei Balan, “Things U Do 2 Me”, ne arata cum s-au desfasurat filmarile.

Cu siguranta ai vazut deja videoclipul piesei “Things U Do 2 Me”. Cu toate ca materialul video a iesit perfect, iar clipul ne prezinta o petrecere in stilul unui carnaval, cu costume, coregrafie si ritmuri pop-latino, in spatele scenei lucrurile nu s-au petrecut chiar asa, avand in vedere faptul ca in ziua filmarilor vremea nu a fost tocmai favorabila, a plouat cel putin 10 ore si a fost un vant puternic.

Anthony a fost foarte incantat de prima intalnire cu Andreea:
“Andreea este singurul artist roman care se implica in coregrafie, in costume si mai ales in scenariul si regia clipului – stie foarte bine ce vrea si e dispusa sa treaca prin apa sau foc pentru a obtine lucrurile alea!trecere
Desi a fost o filmare foarte grea, am fost motivat de atitudinea luptatoare a Andreei. Daca ea a putut sa presteze in piscina in costum de baie in timp ce ploua torential fara sa se planga sau sa se lase vazut pe camera vreun indiciu ca ar fi fost frig… inseamna ca si eu puteam sa fac abstractie de vant si ploaie si sa duc filmarea pana la capat.”
Urmareste videoclipul “Things U Do 2 Me” behind the scenes: