Andreea Balan si Andreea Antonescu

Reuniunea Andre

Andreea Balan si Andreea Antonescu

Andreea Balan si Andreea Antonescu

Andreea Balan si Andreea Antonescu au ramas in istoria muzicii datorita trupei lor Andre, care facea ravagii in urma cu 15 ani. Recent cele doua s-au reintalnit la o petrecere, ceea ce i-a isterizat pe fani.

“Ia uitati pe cine am gasit la petrecerea InStyle. Cealalta jumatate din Andre – Andreea Antonescu! O surpriza foarte frumoasa!!! Ce ziceti? Ne sta bine impreuna???”, a scris Andreea Balan alaturi de fotografia pe care a postata pe contul ei de Facebook si pe carea  facut-o impreuna cu fosta ei colega Andreea Antonescu.

Cei mai fericiti sa le vada pe cele doua artiste din nou impreuna, au fost bineinteles fanii, care le-au sugerat sa colaboreze macar la inca o piesa, de dragul vremurilor ce au apus. “Da va sta fff bn ce mie dor d trupa andre”, “Nici nu stiti cate poze si articole am cu voi Andre!!! Va pupacesc!”, “O melodie impreuna ar fi chiar o adevarata surpriza pt fanii tai si fanii Andre”. “Poate o sa mai cantati impreuna melodiile… Macar asa pentru vremurile de demult cand trupa Andre era hit si pt fanii care atunci erau copii, iar acum au crescut”, “Nu se pune problema daca va sta bine… doar ca atunci cand va vad impreuna ma trece un fior si imi aduceti aminte de copilarie. Frumoase vremuri!”, sunt doar o parte dintre comentariile in care fanii le implora pe cele doua dive sa se reuneasca.

Andre

Andre