Andreea Balan si Keo

Andreea Balan si Keo, s-au despartit

Andreea Balan si Keo

Andreea Balan si Keo

Zvonul a aparut in urma cu cateva saptamani, insa acum e oficial, dupa o relatie de 9 ani de zile, Andreea Balan si Keo, s-au despartit definitiv.

Anuntul a fost facut chiar de frumoasa cantareata, in cadrul unei emisiuni: “Da, ne-am despartit. Problema noastra a fost ca eu imi doresc o familie, imi doresc sa am un copil. Acest lucru nu s-a intamplat.”

Cei doi tocmai se mutasera in casa noua in urma cu cateva luni, casa construita pe parcursul a doi ani de zile. “Casa este un duplex, asa ca, practic, spatiul locativ nu este o problema”, spune artista.

“La un moment dat, daca nu mai esti pe acelasi drum cu omul de langa tine… Ne-am racit pentru ca am avut dorinte diferite. Eu am trecut la un alt nivel, am evoluat, acum imi doresc o familie, iar el nu. Si, pentru ca nu eram pe aceeasi lungime de unda, am luat o pauza.”, a explicat Andreea.

Se pare ca cei doi artisti au mai dezbatut subiectul despatirii, insa numai acum l-au pus in practica.

„Da, e adevarat, ne-am despartit, mai mult din cauza ei. Pentru ca ea isi dorea copii si familie, iar eu nu eram pregatit sa fac acest pas, deocamdata. Inca nu stim ce se va intampla cu casa pe care am construit-o impreuna. Cert este ca eu lucrez acum la un album la noul studio de inregistrari din vila, lucrez la piese cu Skizzo Skillz. Pot sa spun ca si presa a contribuit la aceasta despartire, fiind fortati sa luam o decizie in acest sens. Am decis sa va spun voua primii, pentru ca daca tin capul ascuns in nisip, nu e bine. Daca ea a decis acest lucru, eu nu ma pot opune.”, a replicat la randul lui Keo.