Andreea Banica

Andreea Banica lanseaza o noua piesa “Bumerang”

Bumerang

Bumerang

La Media Music Awards a fost seara lansarilor pe banda rulanta. Andreea Banica, se numara printre artistii, care a ales sa isi promoveze noul single pe scena din Piata Sfatului, de la Sibiu. Noua piesa a artistei se numeste “Bumerang”, si este o colaborare cu rapperul Kio.

Acesta nu este primul contact al frumoasei cantarete cu un artist din zona rap. Recenta ea a venit cu piesa “In lipsa ta”, lansata alaturi de What’s Up. Cu ocazia lansarii noului single, cantareata a profitat de moment si a publicat pe contul ei de Facebook cateva cuvinte despre piesa produsa de Laurentiu Duta:

“Cu mari emotii si bucurie va prezint cantecul meu nou, “BUMERANG”.Multumesc lui Dumnezeu ca imi da putere de munca si inspiratie sa fac melodii frumoase si voua ca sunteti alaturi de mine! A fost dragoste la prima ascultare! Laurentiu este unul dintre cei mai talentati compozitori din Romania, iubesc “In lipsa ta” si sunt indragostita de “Bumerang”. Le multumesc tuturor fanilor care m-au facut sa ma simt exceptional pe scena de la Sibiu, si tuturor prietenilor mei de pe Facebook care ma sustin neconditionat.”, a marturisit Andreea Banica.