Andreea Banica

Andreea Banica, mai sexy ca niciodata

Andreea Banica

Andreea Banica

Andreea Banica una dintre cele mai apreciate artiste autohtone la ora actuala si una dintre cele mai sexy mamici din Romania, isi surprinde fanii cu o aparitie super provocatoare.

Cand vine vorba de aparitii hot, Andreea Banica nu ezita sa impresioneze in tinute sumare, decupate si decoltate.

Nu de mult, in cadrul unui interviu, Andreea dezvaluia ca “Dulciurile imi plac cel mai mult si cred ca majoritatea sunt innebuniti dupa dulciuri (…) Insa am invatat sa spun NU de-a lungul timpului si atunci cand nu trebuie sa mananc, nu mananc. Dar am si doua zile pe luna sa zic asa – deocamdata – in care imi fac de cap si antrenorul mi-a zis sa mananc orice”.

Ori de cate ori are ocazia sa isi etaleze formele, trupul ei nu tradeaza nicio urma de imperfectiune. Ba mai mult, cu cea mai recenta aparitie, artista a impresionat pe toata lumea. Tinuta sa extrem de sumara cu un decolteu adanc, format dintr-un body si o pereche de pantaloni scurti albastri, incins imaginatia fanilor de sex masculin.

Cureaua aurie si pantofii negri, cu tinte, parul coafat in bucle lejere, si machiajul light ii completeaza aparitia de milioane, super apreciata de fanii innebuniti dupa sex-appelul Andreei.