Andrew, Blazon si Kamelia

Andrew, Blazon si Kamelia isi spun “Ramas Bun”

Andrew, Blazon si Kamelia

Andrew, Blazon si Kamelia

“Ramas bun” este colaborarea celor trei artisti talentati, Andrew, Blazon si Kamelia si este o productie semnata de Andre Rizo de la Arm Production.

Piesa ii apartine lui Andrew, fiind prima in limba romana, dupa “Nightmares”, “SuperGirl”, “All I Need”si “Save Me” cu care s-a facut remarcat mai mult peste hotare.

“<<Ramas bun>> este primul single in care ma regasesc total, vorbeste despre o relatie trecuta in care mi-am pus toate sperantele, insa persoana iubita m-a dezamagit si mi-a transformat toate sentimentele in scrum. Nu cumva ai trait si tu o astfel de poveste?”, a spus Andrew.

“Regasindu-ma total in poveste, alaturi de Andre Rizo, Andrew si Kamelia am dezvoltat si am adus culoarea de care piesa avea nevoie. Este o melodie care vine din adancurile sufletelor noastre dedicata tuturor celor ce au simtit candva la fel ca noi”, a completat Blazon.

Blazon este un artist proaspat, care a castigat notorietate gratie colaborarilor cu Big Mak si cu George Hora, fratele Kamelia. Blazon si Kamelia nu se afla la prima colaborare impreuna, anul trecut ei au lansat piesa “Trecem peste”.

“Sunt foarte incantata de aceasta colaborare si cucerita in acelasi timp. Piesa are o melodicitate aparte care te atinge inca de la prima ascultare si cred ca povestea piesei este una in care se vor regasi multi oameni”, a completat Kamelia.