Cezar Ouatu

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca se iubesc

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu

E oficial, celebra soprana si contratenorul formeaza un cuplu. Cei doi au recunoscut ca sunt impreuna, fara a da insa detalii.

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au fost invitati la emisiunea “Sinteza Zilei” in cadrul careia au recunoscut ca se iubesc. Primele zvonuri cum ca cei doi artisti sunt un cuplu au aparut in urma cu cateva saptamani, o data cu aparitia in presa a unor fotografii cu ei doi.
Cei doi au fost discreti in ceea ce priveste relatia lor, nedorind sa dezvaluie mai mult despre vietile lor personale.”De la bun inceput am spus ca e vorba de mai mult. Artistii au altfel de sentimente, exista o afinitate mai mare, o profunzime. Speculatiile sunt normale, dar viata privata trebuie sa ramana privata”, a spus Cezar Ouatu.
Totusi, Angela Gheorghiu a dat de inteles faptul ca s-a mutat deja impreuna cu Cezar.

Pe langa aceasta Cezar a tinut neaparat sa mentioneze faptul ca nu este deloc nemultumit de prestatia lui la Eurovision, si ca aceasta experienta nu a facut decat sa-i aduca notorietate.
“Sunt bucuros. Nu stiu, se vehiculeaza prin presa ca sunt negru de suparare. Din contra. Cred ca acest concurs a fost o rampa de lansare pentru mine, pentru publicul larg. Mi-am dat seama ca totul a crescut pentru mine intr-o maniera exceptionala”, a clarificat Cezar Ouatu.