Angelina_Jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt, cel mai sexy cuplu de la Hollywood in prag de nunta

angelina-jolie-brad-pittt

angelina-jolie-brad-pittt

 

Celebrul cuplu “Brangelina” a obtinut de curand autorizatia de casatorie, care precizeaza ca relatia lor se poate oficializa in decurs de maximum 90 de zile.

Brad Pitt, in varsta de 49 de ani, si Angelina Jolie, in varsta de 37 de ani doresc sa isi uneasca destinele in Franta, imediat dupa Festivalul de Film de la Cannes, care se va incheia pe 26 mai.

Primele zvonuri legate de nunta celor doua vedete au aparut in 2012 si in curand se vor concretiza, deoarece presa internationala sustine ca Angelina Jolie ar fi insarcinata.

Nunta va avea loc, mai mult ca sigur, la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie. Renovarile de la Chateau Miraval sunt pe punctul de a fi incheiate, iar muncitorii lucreaza zi si noapte pentru ca totul sa fie gata la timp“, a declarat un apropiat al actorilor. Marele eveniment se va desfasura la Castelul Miraval din Franta. Conform zvonurilor aparute, resedinta va fi decorata cu sute de flori, in valoare de 45.000 de euro. Meniul pentru invitati va fi unul inedit cu alimente din productia proprie, iar invitatii vor fi intampinati de ponei. Printre artistii internationali invitati la eveniment se numara JaY-Z, Adele si Rihanna.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut in timpul filmarilor peliculei “Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith“, unde jucau rolul unui cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cei doi, notabila in reusita productie, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Tot in 2005, actorul a divortat de Jennifer Aniston , de 7 ani avand o frumoasa relatie alaturi de Angelina.

online cialis