Animal X

Animal X revin cu o noutate

Animal X

Animal X

Dupa un an de la lansarea single-ului “Povestea noastra”, cei cinci baieti de la Animal X, Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere, ne-au pregatit un nou videoclip pe care il vor lansa pe data de 2 decembrie.

Piesa pentru care se pregatesc sa lanseze videoclipul se numeste “Stralucesc la fel” si acesta a fost filmat in regia lui Cercel Lazar, bassistul trupei, intr-un local din Bucuresti. Videoclipul ne aduce in prim plan pe Serban si pe modelul Sabina Trandafir. Piesa este o balada care se potriveste perfect cu perioada sarbatorilor de iarna.

“Pe 2 decembrie lansam cea mai noua piesa Animal X, “Stralucesc la fel”. Videoclipul este filmat in Bucuresti in stilul unui film de scurt-metraj, iar piesa este una lenta, o balada ce se potriveste perfect cu sarbatorile de iarna. Stati aproape, mai e putin!”, au anuntat baietii pe site-ul lor official.

Cu o cariera de 14 ani in spate, trupa Animal X a ramas de-a lungul timpului detinatoarea unor recorduri greu de egalat in muzica autohtona. Formatia a lansat o multime de hit-uri de-a lungul celor 14 ani de cariera, printre care se numara “N-am crezut”, “Pentru ea”, “Mai mult ca oricand”, “Balada”, “Nisip purtat de vant” si “Doar tu si eu”.

Daca sunteti interesati cu o sa arate viitorul videoclipl Animal X, vizionati teaserul de mai jos: